ΚΑΟΔ

Μετά το βραβείο για την πρόκριση

Μετά το βραβείο για την πρόκριση
Παχατουρίδης INTIME SPORTS

Πλήρης ο ΚΑΟΔ και μετά την απονομή του βραβείου ήθους από τον ΕΣΑΚΕ είναι έτοιμος για την δεύτερή του πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος αύριο στις Σέρρες επί των Ικάρων.

Με οδηγό την εξαιρετική εμφάνιση της Τρίτης και την νίκη – πρόκριση επί του Ικάρου Καλλιθέας ο ΚΑΟΔ θα ψάξει να δώσει συνέχεια αύριο το απόγευμα στις Σέρρες απέναντι στους Ικάρους.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης ποντάρει στην ανεβασμένη ψυχολογία του συνόλου του ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 με επιπλέον περηφάνια μετά από την παραλαβή του βραβείου ήθους για την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μία απονομή που είχε γίνει στο περιθώριο της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα της Α1 το μεσημέρι της Τετάρτης από τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, Αριστείδη Ιωαννίδη.

« Στην Δράμα γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια που εκπέμπει υγεία με μία ομάδα που αγωνίζεται μπροστά σε ένα υπέροχο και φιλόξενο κοινό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα με εγκράτεια και σύνεση», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989.

Η προετοιμασία της ομάδας του Καλαφατάκη θα ολοκληρωθεί το απόγευμα για το αυριανό παιχνίδι στις Σέρρες με τους Ικάρους με κοινό παρονομαστή τον νυν αρχηγό της ομάδας της Δράμας, Κώστα Κακαρούδη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ