ΚΑΟΔ

"Με μεγαλύτερη συγκέντρωση"

"Με μεγαλύτερη συγκέντρωση"

Μετά τον ΠΑΟΚ ο ΚΑΟΔ American Genetics υποδέχεται αύριο στις 17:00 στην Δράμα τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο ΚΑΟΔ American Genetics υποδέχεται μετά τον ΠΑΟΚ αύριο στις 17:00 στην Δράμα τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας Κώστας Μέξας έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του ενώ λόγο για επιστροφή στις νίκες έκανε ο διεθνής Νεοζηλανδός σέντερ Ρομπ Λο.

" Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρη προπονητική κατεύθυνση, είναι πολύ δυνατή στην άμυνα, με συγκεκριμένες αρχές που προσπαθούν όλοι οι παίκτες να εξυπηρετήσουν", σχολίασε ο Μέξας και επισήμανε: " Έχουν και αυτοί κάποια σκαμπανεβάσματα στην επίθεση, αλλά είναι λογικό επειδή είναι αρχή ακόμα.

Βασικοί πυλώνες της στην επίθεση είναι ο Βεζένκοφ και ο Πάσαλιτς. Με την επιστροφή του Τόμας θα δούμε πως θα αντιδράσουν. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα, ακόμα περισσότερο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και να διαβάσουμε κάποιες αδυναμίες του Άρη, να τις εκμεταλλευτούμε και αποκτήσουμε πλεονέκτημα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Τα παιδιά προσπαθούν πολύ και έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, κυρίως στον τρόπο σκέψης στην επίθεση", εξήγησε ο κόουτς της ομάδας της Δράμας και υπογράμμισε: " Εκεί ίσως μας έλειπε κάπως η αποτελεσματικότητα ακόμα, αλλά πρέπει να σουτάρουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έχουμε έναν δύσκολο αγώνα, με μια μεγάλη ομάδα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τον θέλουμε κοντά μας κυρίως στις δύσκολες στιγμές του αγώνα, γιατί θα υπάρξουν και τέτοιες".

Κι όσο για τον Ρομπ Λο; " Θέλουμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες", τόνισε ο 23χρόνος σέντερ του ΚΑΟΔ, και παρατήρησε: " Είμαστε καινούρια ομάδα, μέσα από τους αγώνες μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις για να παρουσιαζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι.

Για να κερδίσουμε τον Άρη, μια ομάδα ιδιαίτερα σκληρή, με καλή αμυντική λειτουργία, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και να το εκτελέσουμε στο ακέραιο. Λεπτομέρειες κρίνουν μια αναμέτρηση και πρέπει αυτές τις λεπτομέρειες να τις έχουμε εμείς με το μέρος μας κόντρα στον Άρη.

Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο, για να πάρουμε επιπλέον δύναμη από τον κόσμο της πόλης και ευελπιστούμε να του ανταποδώσουμε τη στήριξη με μια νίκη", κατέληξε ο Λο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ