ΚΑΟΔ

Μάρκοβιτς: "Να βάλουμε τις βάσεις"

Μάρκοβιτς: "Να βάλουμε τις βάσεις"
INTIME SPORTS

Η αποστολή του ΚΑΟΔ ταξίδεψε το πρωί για την Αθήνα και το αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων και ολοκλήρωσε το απόγευμα την προετοιμασία στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (30/04, 16:00).

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων (30/04, 16:00).

Η αποστολή της ομάδας της Δράμας είχε ταξιδέψει το πρωί οδικώς για την πρωτεύουσα με όλους τους παίκτες στην διάθεση του Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού για τον Ηλυσιακό το κάνει ακόμη δυσκολότερο. Εμείς προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας και θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό που ζητώ από τους παίκτες μου είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε κάνει για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Ηλυσιακού. Θέλουμε να τερματίσουμε το πρωτάθλημα με δύο καλές εμφανίσεις και να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά".

Κι όσο για τον Στέλιο Ιωάννου υποστήριξε: " Είναι ένα παιχνίδι που η πίεση είναι στον αντίπαλο. Αυτό μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί μπούμεραγκ και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε την νίκη.

Ο Ηλυσιακός είναι μια καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι μας νίκησε στον πρώτο γύρο στην Δράμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την νίκη του Απόλλων Πατρών επί του ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα ο ΚΑΟΔ δεν ελπίζει πλέον για την παρουσία του στα πλέι οφ καθώς δεν προλαβαίνει την 8η θέση.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ