ΚΑΟΔ

Ξεχώρισε τον Κάρτερ

Ξεχώρισε τον Κάρτερ

Ο Κέιον Κάρτερ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να αποτελέσει τον τέταρτο Αμερικανό του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης φαίνεται να έχει καταλήξει στον Κέιον Κάρτερ ώστε να αποτελέσει τον τέταρτο Αμερικανό του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 24χρονος Κάρτερ με ύψος 2.03μ. αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γεωργίας με την Ντιναμό Τιφλίδας έχοντας κατά μέσο όρο 23,9 πόντους, 13,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 19 παιχνίδια.

Νούμερα που όπως φάνηκε μόνο αδιάφορο δεν άφησαν τον τεχνικό του ΚΑΟΔ με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τελικώς ολοκληρωθεί η απόκτηση του Κάρτερ ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρέστον Νόουλς βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ήδη στην Δράμα ενώ οι Λούις Ντέιλ και Κέβιν Πάλμερ αναμένονται παρέα μεθαύριο και ο Μισέλ την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ από την ελληνική αγορά η μόνη περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί τον 54χρονο τεχνικό του ΚΑΟΔ είναι αυτή της απόκτησης του Λευτέρη Ακεψιμαΐδη που συμμετέχει στην προετοιμασία της Βαρέζε.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ