ΚΑΟΔ

Κρούση σε Ασημακόπουλο

Κρούση σε Ασημακόπουλο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του American Genetics ΚΑΟΔ στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ προχώρησε σε πρόταση στον Αντώνη Ασημακόπουλο.

Στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ προχώρησε σε πρόταση στον Αντώνη Ασημακόπουλο η διοίκηση του American Genetics ΚΑΟΔ.

Ο 38χρονος έμπειρος φόργουορντ έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο της προσεχής χρονιάς και καλείται να δώσει την απάντησή του στο τρέχον διήμερο.

Ο Ασημακόπουλος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Άρη και αφού δεν επήλθε συμφωνία στην διπλή συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΚΑΕ με την διοίκηση παραμένει ελεύθερος.

Αφού άφησε στην άκρη τις πρώτες του σκέψεις ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ αποφάσισε να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά την καριέρα του. Μάλιστα εκτός της πρότασης του ΚΑΟΔ γνωρίζει το ενδιαφέρον από τις Ηρακλή και Καβάλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ασημακόπουλος πριν την κατάθεση της πρότασης για συμβόλαιο για την προσεχή χρονιά είχε υπάρξει η παρουσία του στην παρουσία του χορηγού της ομάδας της Δράμας. Της εταιρείας American Genetics σε μία εκδήλωση που είχε γίνει προ δεκαημέρου.

Η παρουσία του και μόνο ήταν επόμενο να προκαλέσει τα πρώτα σενάρια χωρίς όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο να υπήρχε κάτι όπως ισχύει την στιγμή αυτή.

Η απόφαση ωστόσο για το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ του ΚΑΟΔ της νέας αγωνιστικής περιόδου αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του τεχνικού του ΚΑΟΔ Κώστα Μέξα με τους υποψήφιους να είναι τρεις.

Εκτός του Ασημακόπουλου ο Μανώλης Κουκουλάς που από χθες σταμάτησε τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι και ο Γιώργος Γεωργάκης.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ