ΚΑΟΔ

Κάρτερ κι επισήμως

Κάρτερ κι επισήμως

Η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ με ανακοίνωσή που εξέδωσε επισημοποίησε την απόκτηση του Κέιον Κάρτερ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ επισημοποίησε την απόκτηση του Κέιον Κάρτερ.

Μία εξέλιξη που είχε γίνει γνωστή από χθες από την Αμερικάνικη εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον 23χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Με την απόκτηση του Κάρτερ συμπληρώνεται το καρέ των Αμερικανών της ομάδας της Δράμας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά τους Νόουλς, Ντέιλ και Πάλμερ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ για την απόκτηση του Κέιον Κάρτερ ανέφερε τα εξής: «Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφεί συμβολαίου μονοετούς συνεργασίας με τον Αμερικανό Keyon Carter. Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 2,03 και αγωνιζόταν την περυσινή αγωνιστική περίοδο στην Γεωργία με την ομάδα της Ντιναμό Τιφλίδος έχοντας σε 19 αγώνες 23,4π., 13,9ρ., 2.6ασ. και 1,7κλ.».

Πλέον μετά την επιστροφή του υπογεγραμμένου συμβολαίου στην διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 από τον Κάρτερ το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Με την απόκτηση του Κάρτερ που ακολούθησε αυτής της επένδυσης του 18χρονου Σαλφτσάκη και της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Μισέλ ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδική εκκρεμότητα το τι μέλλει γενέσθαι με την απόκτηση ή όχι του υπό δοκιμή Σέρβου Λούκα Μίρκοβιτς που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ