ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Πήραμε ψυχολογία"

Καλαφατάκης: "Πήραμε ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Στο μυαλό του Γιώργου Καλαφατάκη είναι η νίκη-πρόκριση στο εντός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Κύπελλο Ελλάδας. Τι δηλώνει στο Sport24.gr ο Έλληνας τεχνικός.

Μετά τις δύο νίκες στα δύο πρώτα φιλικά του ΚΑΟΔ στο 3ο Διεθνές Τουρνουά της Καβάλας επί της τουρκικής Ολίν Εντιρνέ και της οικοδέσποινας ο Γιώργος Καλαφατάκης θέλει και την πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι.

Αυτό αύριο (18/09, 17:00) με τον Ίκαρο Καλλιθέας στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου η νίκη ισοδυναμεί με πρόκριση με τον Καλαφατάκη να είχε χθες στην προπόνηση για πρώτη φορά όλους τους παίκτες του ρόστερ του.

Κι αυτό γιατί Κέιον Κάρτερ και Λευτέρης Ακεψιμαϊδης παρά το ότι συμμετείχανε στα δύο παιχνίδια του 3ου Διεθνούς Τουρνουά της Καβάλας προπονήθηκαν χθες για πρώτη φορά.

Ο Καλαφατάκης σε επικοινωνία του Sport24.gr υποστήριξε για τα πρώτα συμπεράσματα της ομάδας του μετά από τα δύο πρώτα φιλικά της προετοιμασίας της πως:

«Θέλουμε σίγουρα ακόμη πολύ δουλειά αφού μόλις χθες κάναμε την πρώτη μας προπόνηση με όλους τους παίκτες μετά και από την ενσωμάτωση των Κάρτερ και Ακεψιμαϊδη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ξεγελιόμαστε από τις δύο νίκες μας στο τουρνουά της Καβάλας».

Κι όσο για τις δύο νίκες σημείωσε: «Σίγουρα μετράνε στην ψυχολογία μας και εν όψει ενός επίσημου παιχνιδιού όπως είναι αυτό την Τρίτη με τον Ίκαρο Καλλιθέας στην έδρα μας και νοκ άουτ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Θα μπούμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την πρόκριση αφού θέλουμε να συνεχίσουμε στον θεσμό».

Για την λογική του φετινού ΚΑΟΔ μετά τις ουκ ολίγες αλλαγές που υπήρξανε στο ρόστερ του ο Χανιώτης τεχνικός σημείωσε: «Θα επιδιώξουμε με τους παίκτες που υπάρχουνε στο ρόστερ να δώσουμε περισσότερο έμφαση στην άμυνα με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ μας στο να γινόμαστε καλύτεροι».

Ο Καλαφατάκης έδωσε και την δική του εξήγηση για την εμφάνιση του Κώστα Κακαρούδη στο δεύτερο φιλικό με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου όπου σημείωσε 26 πόντους. «Δεν με εξέπληξε. Δείχνει ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην ανοδική κατάσταση που είχε ξεκινήσει από το τέλος του Α΄ γύρου του περσινού πρωταθλήματος και ότι έχει αποδεχθεί τον τίτλο του αρχηγού της ομάδας και αγωνιστικά χωρίς να τον επηρεάζει».

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ