ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα"

Καλαφατάκης: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Στην σημασία της κατάκτησης της νίκης επί της Καβάλας στο αυριανό γειτονικό ντέρμπι στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης.

Για τον τεχνικό του ΚΑΟΔ, Γιώργο Καλαφατάκη, η αυριανή αντίπαλος της ομάδας του Καβάλα είναι καλύτερη ομάδα από την βαθμολογική της θέση.

Κι όσο για τον Αμερικανό Πρέστον Νόουλς στάθηκε στην ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού για τους φιλάθλους της ομάδας της Δράμας.

"Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και ως τέτοιο έχει ένα ξεχωριστό χρώμα. Η Καβάλα είναι καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στον πόντο.

Για μας δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και ο στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη μέσα από μία καλή εμφάνιση που θα αποζημιώσει τους φίλους μας που θα έρθουν να μας δουν", ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του ΚΑΟΔ Γιώργου Καλαφατάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Νόουλς πρόσθεσε: "Ξέρω ότι για τους φιλάθλους μας είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μια και παίζουμε με την γειτονική Καβάλα. Για μας όμως δεν αλλάζει κάτι.

Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε την νίκη μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Γιʼ αυτήν θα παλέψουμε και θέλω να πιστεύω ότι οι φίλοι μας θα έρθουν να μας βοηθήσουν σʼ αυτήν την προσπάθεια. Η παρουσία τους μας δίνει μεγάλη ώθηση".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ