ΚΑΟΔ

Φλερτάρει με Λο

Φλερτάρει με Λο
JASEN VINLOVE

Ο Κώστας Μέξας θα ήθελε να έχει τον Εντιν Μπάβτσιτς στην διάθεσή του στον ΚΑΟΔ της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά τελικά φαίνεται να καταλήγει στον Ρόμπερτ Λο.

Ο Ρόμπερτ Λο φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Κώστα Μέξα στον ΚΑΟΔ της νέας αγωνιστικής από την στιγμή που δεν προχώρησε η παραμονή του Εντιν Μπάβτσιτς.

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ δείχνει να καταλήγει στην Πρίστινα και στην Δράμα αναμένουνε την απάντηση του διεθνή με την Νέα Ζηλανδία που συμμετέχει στο Mundobasket της Ισπανίας.

Ο 23χρονος διεθνής με ύψος 2.10μ. Λο φέρεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μπάβτσιτς όπως επιθυμεί ο Μέξας που έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Μοναδική διαφορά για τον γεννημένο στο Λέστερ της Αγγλίας αλλά μεγαλωμένο στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και απόφοιτο του Σαν Λούις είναι το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Κατά τα άλλα ο Μέξας συνεχίζει την αναζήτηση απόκτησης ενός Αμερικανού σέντερ ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Μανόλη Κουκουλά που συμμετέχει από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ