ΚΑΟΔ

Φινάλε στο ΟΑΚΑ

Φινάλε στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ American Genetics ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στο ΟΑΚΑ ολοκλήρωσε ο ΚΑΟΔ American Genetics την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Δράμας προέρχεται από την δεύτερη νίκη της επί του Πανιωνίου, και ο τεχνικός της Κώστας Μέξας έκανε λόγο στις δηλώσεις του για ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα του.

"Είναι ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σε πολύ καλό ρυθμό, οι παίκτες του βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα και από τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με έναν τέτοιο αντίπαλο και κυρίως θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι πάνω στις δικές μας αρχές και την φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε της ταχύτητας του Παναθηναϊκού και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο", σημείωσε ο κόουτς της ομάδας της Δράμας.

Κι όσο για τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, ο 19χρόνος γκαρντ του ΚΑΟΔ American Genetics, δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φόρμα. Παίζει καλά στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα, κερδίζει και σαφώς πρόκειται να έχουμε δύσκολο έργο απέναντί του. Θέλουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και για να το πετύχουμε, πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και κυρίως αμυντικά".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ