ΚΑΟΔ

Φινάλε με νίκη για τον ΚΑΟΔ στην Κύμη

Φινάλε με νίκη για τον ΚΑΟΔ στην Κύμη

Την πρώτη του φιλική νίκη πήρε ο ΚΑΟΔ επικρατώντας 78-77 της Κύμης, στην τελευταία αγωνιστική του τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη της Εύβοιας.

Επιτυχημένα έκλεισε την παρουσία του στο τουρνουά της Κύμης ο ΚΑΟΔ. Η ομάδα της Δράμας πήρε την πρώτη της νίκη σε φιλικό προετοιμασίας, επικρατώντας με 78-77 του τοπικού συλλόγου στην τελευταία μέρα της διοργάνωσης.

Η νίκη κρίθηκε στον πόντο, αφού ο Παπαντωνίου ευστόχησε σε 1/2 βολές που κέρδισε σε νεκρό χρόνο και δεν κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση για την Κύμη.

Στη διάθεση του Κώστα Μέξα δεν ήταν ο Έρικ Άτκινς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου (13/9) με τον Πανελευσινιακό. Εκτός έμεινε επίσης και ο Ρομπ Λο, τον οποίο προτίμησε να ξεκουράσει ο κόουτς των Δραμινών.

Ο Έλληνας τεχνικός κάνοντας έναν απολογισμό για την παρουσία του American Genetics ΚΑΟΔ στο τουρνουά της Κύμης υπογράμμισε: “Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αυτά τα δυνατά φιλικά παιχνίδια για να αρχίσουν να προσαρμόζονται στον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού και σκέψης οι νέοι και άπειροι ξένοι παίκτες μας. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και για τη νοοτροπία μας και για το αγωνιστικό κομμάτι σε επίπεδο τακτικής. Είδαμε τις αδυναμίες μας, αλλά και τα καλά μας σημεία. Πλέον, θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα εστιάζοντας την προσοχή μας στον περιορισμό των αδυναμιών μας, την διατήρηση των καλών σημείων της ομάδας και την βελτίωση στον τομέα των συνεργασιών και της ταχύτητας εκτέλεσης στην επίθεση”.

Δεκάλεπτα: 20-24, 37-50, 50-55, 77-78.

Κύμη: Σιαμανδούρας 2, Πανταζής 2, Σέττος 5 (1), Καπινιάρης 8, Παπαντωνίου 5, Κολώκας 2, Κατράνας 19 (4), Γκιζογιάννης 14 (1), Κωνσταντακόπουλος 4, Κακιούζης 13 (1).

American Genetics ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 6 (1), Βασόγεβιτς, Τζόνσον 11, Γεωργάκης 1, Κουκουλάς 6, Όντομ 20 (2), Σπυριδωνίδης 8 (2), Μισέλ 8, Ζάρας 10 (1), Χρυσικόπουλος 8.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ