ΚΑΟΔ

Ευκαιρία για εμπειρίες

Ευκαιρία για εμπειρίες
INTIME SPORTS

Η 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (7/4), με την επίσκεψη του ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ, για να συναντήσει τον Ολυμπιακό (19.15, ΔΤ). Μάρκοβιτς: "Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας".

Όταν σβήσουν τα φώτα στο ΣΕΦ, θα έχουν μείνει δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Basket League ΟΠΑΠ. Όσο θα μείνουν ανοιχτά, για τη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ΚΑΟΔ (Δευτέρα 7/4, 19.15, ΔΤ) ο Νέναντ Μάρκοβιτς θέλει να δει " να παίξουμε το παιχνίδι μας και να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης, γιατί οι δύο τελευταίες εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές. Πάντα αυτά τα ματς είναι μια ευκαιρία για εμπειρίες -ειδικά για εμάς που έχουμε μια νεανική ομάδα".

Ο κόουτς των Δραμινών πρόσθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ότι "είναι δεδομένο ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολος και το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας στα τελευταία παιχνίδια βρίσκουν πάλι εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας".

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης πρόσθεσε πως " έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί με σκοπό την βελτίωση της ομάδα μας ύστερα από τα 2 άσχημα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα οι εμπειρίες που θα αποκομίσουμε από αυτό τα ματς θα είναι σημαντικές για την συνέχεια".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ