ΚΑΟΔ

"Έτοιμοι όσο πιο γρήγορα"

"Έτοιμοι όσο πιο γρήγορα"

Ο Κώστας Μέξας αν και γνωρίζει πλέον την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος για τον ΚΑΟΔ το μυαλό του είναι στο νοκ άουτ παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως σε αυτό της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, αν και γνωρίζει πλέον την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος το μυαλό του είναι στο νοκ άουτ παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως σε αυτό της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στο ότι τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια είναι εντός έδρας και για τον λόγο αυτό έκανε λόγο για την ανάγκη ετοιμότητας του συνόλου του.

" Έχουμε τρεις αγώνες στην έδρα μας τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα με πολύ καλές ομάδες. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα μας παρουσιαστούν.

Η κλήρωση είναι… περίεργη, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε μακριά. Στόχος μας είναι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως ο αγώνας της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα στην έδρα μας", ήταν το σχόλιο του τεχνικού του American Genetics ΚΑΟΔ.

Κι όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ ο Γιώργος Γεωργάκης δείχνει να αποκτάει προβάδισμα σε σχέση με τον Μανώλη Κουκουλά, χωρίς να αποκλείεται και κίνηση έκπληξη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ