ΚΑΟΔ

Επίσημα στα τοπικά ο ΚΑΟΔ

Επίσημα στα τοπικά ο ΚΑΟΔ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ο ΚΑΟΔ δεν θα συμμετάσχει σε κανένα εθνικό πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο "σημείο μηδέν" η ομάδα που μέχρι πρότινος αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για την Basket League.

Οι οιωνοί για τον ΚΑΟΔ επιβεβαιώθηκαν αφού, όπως αποδείχθηκε, η αποχώρηση της ομάδας από την Basket League αποτέλεσε απλά την αρχή του κακού. Το Sport24.gr αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) πως οι "πράσινοι" θα πουν οριστικά "αντίο" στις εθνικές κατηγορίες και μία μέρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από την ΕΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Μετά την άνοδο του Γ.Σ. Λαυρίου στην Α1 Ανδρών στη θέση του ΚΑΟΔ (ο οποίος αποσύρθηκε από όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα), ο Γ.Σ. Περιστερίου ανέρχεται στην Α2 Κατηγορία Ανδρών μετά την αρνητική απάντηση του Άργους Ορεστικού, το οποίο είχε προτεραιότητα βάσει των αγώνων κατάταξης της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Το σωματείο Πανιώνιος ΓΣΣ δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας (1ος όμιλος) όπου θα αγωνίζεται στη θέση του Γ.Σ. Περιστερίου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. ΚΑΕ δεν θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών λόγω αποχώρησής του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και το σωματείο Γ.Σ. Λαυρίου μετά την άνοδό του στην Α1 θα αγωνισθεί στο Κύπελλο στη θέση του ΚΑΟΔ".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ