ΚΑΟΔ

Επένδυση με Σλαφτσάκη στον ΚΑΟΔ

Επένδυση με Σλαφτσάκη στον ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Στον ΚΑΟΔ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ενόψει της επόμενης σεζόν κι όχι μόνο.

Ο 18χρονος διεθνής φόργουορντ αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στη γραμμή των ψηλών των Δραμινών τη νέα χρονιά μετά την υπογραφή του τριετούς διάρκειας συμβολαίου του παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, Αριστείδη Ιωαννίδη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση απόκτησης του Διαμαντή Σλαφτσάκη αλλά και της υπογραφής νέου συμβολαίου στον Γκάι Μαρκ Μισέλ:

" Την απόκτηση με μεταγραφή από τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα του διεθνούς με την Εθνική ομάδα των εφήβων καλαθοσφαιριστή ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΛΑΦΤΣΑΚΗ. Ο 18χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο 3τούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Την υπογραφή νέου συμβολαίου για δύο χρόνια με τον καλαθοσφαιριστή GUY MARK MICHEL. O Γάλλος παίκτης αγωνίστηκε και την χρονιά που μας πέρασε με τα χρώματα του ΚΑΟΔ".

Κι αν ο Σλαφτσάκης συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του ΚΑΟΔ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» το μεσημέρι ήρθανε στην Θεσσαλονίκη οι Αμερικανοί Λούις Ντέιλ και Κέβιν Πάλμερ που τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, Αριστείδης Ιωαννίδης.

Από εκεί και πέρα, ο Κέιον Κάρτερ είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη και στον οποίο έχει ήδη αποσταλεί το συμβόλαιό του και να αναμένεται να το υπογράψει.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ