ΚΑΟΔ

Ενδυνάμωση ο Σλαφτσάκης

Ενδυνάμωση ο Σλαφτσάκης
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Διαμαντή Σλαφτσάκη στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών δεν αποδείχθηκε και τόσο σοβαρός με τον φόργουορντ του ΚΑΟΔ να κινείται σε ρυθμούς αποθεραπείας.

Σε ρυθμούς αποθεραπείας κινείται τις τελευταίες μέρες ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μετά από τον τραυματισμό που είχε στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Σύμφωνα με την μαγνητική που υποβλήθηκε ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ έδειξε ότι ο τραυματισμός ήταν στο ισχίο του αλλά για καλή του τύχη δεν αποδείχθηκε και τόσο σοβαρός.

Από την επόμενη κιόλας μέρα, κι αφού η τύχη του γύρισε την πλάτη και θα χάσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Σλαφτσάκης ξεκίνησε θεραπείες και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ενδυνάμωσής του. Μία διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας Κώστας Μέξας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε ανοιχτή γραμμή με τον Σλαφτσάκη φροντίζοντας να είναι ενήμερος για την πορεία του τραυματισμού του. Και μόνο το γεγονός ότι φαίνεται να μην χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ήταν επόμενο να αποτελέσει θετικό σημάδι.

Εκτός του Σλαφτσάκη σε καλό δρόμο βρίσκεται και η αποθεραπεία του Λίνου Χρυσικόπουλου. Ο διεθνής φόργουορντ του ΚΑΟΔ που συνεχίζει να βρίσκεται για θεραπείες στην μέση του στην Αθήνα φαίνεται πως θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα ο Μέξας στον σχεδιασμό του για την νέα αγωνιστική περίοδο δείχνει να επιθυμεί την παραμονή των Ντάντε Στίγγερς και Στέφαν Μάρκοβιτς γνωρίζοντας πως κάτι ανάλογο δεν μπορεί να γίνει με τους υπόλοιπους. Τους Τζέι Γκόβαν Μπράουν, Λάζεριτς Τζόουνς και Τζούλιαν Βον δύσκολα να παραμείνουνε. Κι όσο για τον Έντβιν Μπάβτσιτς αναμένεται όπως και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πριν παραμείνει στον ΚΑΟΔ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ