ΚΑΟΔ

Ενδιαφέρον για Κουκουλά

Ενδιαφέρον για Κουκουλά
INTIME SPORTS

Ακόμα έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο αθλητή είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο ΚΑΟΔ, καθώς οι Δραμινοί σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr κινούνται για την απόκτηση του Μανώλη Κουκουλά

Ο ΚΑΟΔ μπορεί να άλλαξε προπονητικό τιμ με τον Κώστα Μέξα να αναβαθμίζεται σε head coach, όμως η φιλοσοφία μένει ίδια. Η ομάδα της Δράμας όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα επιδιώξει να διακριθεί μέσα από ένα άκρως νεανικό και πολλά υποσχόμενο βάση ταλέντου ρόστερ οπότε οποιοσδήποτε παίκτης έχει αυτά τα στοιχεία τότε ενδιαφέρει το προπονητικό τιμ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr η ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας έχει προσεγγίσει τον Μανώλη Κούκουλα, ο οποίος αν και 23 ετών έχει ήδη αποκτήσει εμπειρίες από την Α1 αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Ηλυσιακού και Κολοσσού. Ο ύψους 2.10μ. φόργουορντ ήταν διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες, ξεκινώντας από την παίδων και φτάνοντας μέχρι τους Νέους άντρες.

Ο 23χρονος αθλητής την περσινή σεζόν τραυματίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με αποτέλεσμα να χάσει όλη την αγωνιστική περίοδο, καθώς έπαθε κάταγμα έξω σφυρού. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος ο Κώστας Μέξας ζήτησε να δει πρώτα τον Κουκουλά σε κάποιες προπονήσεις προκειμένου να σιγουρευτεί ότι έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του κι αν όλα πάνε καλά τότε ο πρώην παίκτης των Ηλυσιακού και Κολοσσού θα μετακομίσει στην Δράμα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ