ΚΑΟΔ

Έκλεισε το καρέ με Κάρτερ

Έκλεισε το καρέ με Κάρτερ
Κάρτερ

Μόνο η ανακοίνωση της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Κέιον Κάρτερ

Παίκτης του ΚΑΟΔ είναι ο Κέιον Κάρτερ με το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του είναι η ανακοίνωση της διοίκησης της ΚΑΕ.

Μία εξέλιξη που έγινε γνωστή από την Αμερικάνικη εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον 24χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Με την απόκτηση του Κάρτερ συμπληρώνεται το καρέ των Αμερικανών της ομάδας της Δράμας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά τους Νόουλς, Ντέιλ και Πάλμερ.

Ο Κάρτερ έχει ύψος 2.03μ., αγωνίστηκε πέρσι στο πρωτάθλημα της Γεωργίας με την Ντινάμο Τιφλίδας, έχοντας κατά μέσο όρο 23,9 πόντους, 13,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 19 αγώνες.

Πλέον μετά την επιστροφή του υπογεγραμμένου συμβολαίου στην διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 από τον Κάρτερ το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Με την απόκτηση του Κάρτερ που ακολούθησε αυτής της επένδυσης του 18χρονου Σαλφτσάκη και της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Μισέλ ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μοναδική εκκρεμότητα το τι μέλλει γενέσθαι με την απόκτηση ή όχι του υπό δοκιμή Σέρβου Λούκα Μίρκοβιτς που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ