ΚΑΟΔ

Έγιναν... ένα στην Πλατεία Ελευθερίας

Έγιναν... ένα στην Πλατεία Ελευθερίας

Η Πλατεία Ελευθερίας έσφυζε από ζωή! Πολίτες της Δράμας, κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΑΟΔ American Genetics και ήρθαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης για να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στήριξης για τη φετινή ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Η Πλατεία Ελευθερίας έσφυζε από ζωή! Πολίτες της Δράμας, κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΑΟΔ American Genetics και ήρθαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης για να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στήριξης για τη φετινή ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Παρών στην Πλατεία Ελευθερίας και ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος έκανε πράξη την υπόσχεσή του και μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της American Genetics, κ. Παύλο Ζουλιάμη γύρισαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και προώθησαν την καμπάνια για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αφού πρώτα αγόρασε το δικό του εισιτήριο διαρκείας.

«Βρισκόμαστε στην πλατεία για να δηλώσουμε παρών στην προσπάθεια που κάνει η μεγάλη και δική μας ομάδα, ο ΚΑΟΔ. Δηλώνουμε στήριξη στη δική μας ομάδα, θα γυρίσουμε να μοιράσουμε διαρκείας σε όλους τους καταστηματάρχες μας. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και είναι τιμή για την πόλη μας να ασχολείται με αυτή την ιστορική ομάδα ένας μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος που εκπροσωπείται από τον κ. Ζουλιάμη και στηρίζει οικονομικά τον ΚΑΟΔ μας. Θέλω να ζητήσω από όλους τους πολίτες της Δράμας να στηρίξουν την προσπάθεια της δικής μας ομάδας και πιστεύω ότι η επιτυχία της ομάδας θα είναι σίγουρη», επεσήμανε ο κ. Μαμσάκος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της American Genetics υποστήριξε από τη πλευρά του: “Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Αποτελέσματα μπορείς να φέρεις μόνο όταν είναι ενωμένοι ο κόσμος, η ομάδα, η διοίκηση, η δημοτική αρχή, ολόκληρη η πόλη. Μιλάμε για μια ομάδα που επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια κερδίζει το βραβείο ήθους από τον ΕΣΑΚΕ, μια πόλη, η πόλη της Δράμας που κερδίζει το βραβείο ήθους και ευπρέπειας. Αυτήν την ομάδα, αυτήν την πόλη ήρθε να στηρίξει η American Genetics, που έχει μεγάλα όνειρα και για την πόλη και για την ομάδα. Ζητούμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και ευχαριστούμε το δήμαρχο ο οποίος προσωπικά βγαίνει, εκτίθεται μαζί μας και στηρίζει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Δεσμεύομαι στον κόσμο της Δράμας για ένα πράγμα. Το ισχυρότερο κίνητρο για μας και για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας είναι ένα γεμάτο γήπεδο”.

Ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ American Genetics, Άρης Ιωαννίδης δήλωσε: «Αρχίζουμε την προθέρμανση… Η σημερινή εκδήλωση είναι στο πλαίσιο της παρουσίας του προέδρου της American Genetics στην πόλη μας. Όπως γνωρίζετε η ομάδα μας φέτος θα λέγεται ΚΑΟΔ American Genetics. Είναι μια υπέροχη μέρα, με πολύ κόσμο στην πλατεία της Δράμας και είχαν την ευκαιρία οι Δραμινοί να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές και να μοιραστούν λίγες στιγμές χαράς μαζί τους. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει πολύ καλά, οι προπονητές και τα παιδιά, για το δύσκολο ξεκίνημα. Εμείς σαν διοίκηση θέλουμε να ζητήσουμε βοήθεια από τον κόσμο με την παρουσία του στο γήπεδο. Μας θωρακίζει αυτό σαν διοίκηση και σαν ομάδα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι παίκτες έγιναν ένα με τον κόσμο της Δράμας. Τα μικρά παιδιά δεν σταμάτησαν να μαζεύουν αυτόγραφα από τους παίκτες του ΚΑΟΔ American Genetics και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την επόμενη βδομάδα με τα Τρίκαλα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ