ΚΑΟΔ

Ανακοίνωσε Τζόνσον ο ΚΑΟΔ

Ανακοίνωσε Τζόνσον ο ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της επόμενης σεζόν. Μετά την απόκτηση του Ροντ Όντομ, ανακοίνωσε τη μεταγραφή ενός ακόμα αθλητή του NCAA, του Τέρον Τζόνσον.

Παίκτης του ΚΑΟΔ θα είναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τερόν Τζόνσον. Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του Ροντ Όντομ, η δραμινή ΚΑΕ προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμα απόφοιτου πανεπιστημίου και γίνεται ο πρώτος επαγγελματικός προορισμός και αυτού του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Terone Johnson για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΚΑΟΔ.

Το who is who του Τζόνσον

Ο Τερόν Τζόνσον γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1991 στην Ιντιανάπολις. Έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Αποφοίτησε φέτος από το κολέγιο του Περντιού. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 είχε σε 32 παιχνίδια, 12 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας 30 λεπτά ανά αγώνα.

Συνολικά στην καριέρα του στο πολύ καλό πρόγραμμα του Περντιού είχε: 134 αγώνες, 1.318 πόντους, 474 ριμπάουντ και 299 ασίστ.

Ο Τζόνσον αποφοίτησε από το Περντιού με μεταπτυχιακό στην Οργανωτική Ηγεσία και Επίβλεψη, ειδικότητα που αφορά το μάνατζμεντ επιχειρήσεων".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ