ΚΑΟΔ

Αλλαγή νοοτροπίας

Αλλαγή νοοτροπίας

Η βαριά ήττα αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει τελικά και το καλύτερο φάρμακο για τον ΚΑΟΔ του Κώστα Μέξα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Μία ήττα με 25 πόντους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς σίγουρα δεν είναι και ότι το καλύτερο αλλά μπορεί να αποτελέσει τελικά και το καλύτερο φάρμακο για τον ΚΑΟΔ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Το νεανικό σύνολο του Κώστα Μέξα τέσσερις μέρες πριν από το τζάμπολ κόντρα στα Τρίκαλα στην έδρα του το «Δημήτρης Κραχτίδης» καλείται να πάρει το μάθημά του και να εμφανιστεί πανέτοιμο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας ήξερε από την πρώτη στιγμή τι έπρεπε να κάνει ώστε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουνε τι πρέπει να αλλάξει έχοντας από μόνοι τους προσγειωθεί στην ελληνική πραγματικότητα. Να παίξουνε άμυνα.

Η άμυνα που απαιτείται σε ένα πρωτάθλημα σαν την ελληνική Α1 για να μπορέσει σε κάθε ομάδα ξεχωριστά να της δώσει τις νίκες που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων της. Και στην περίπτωση του ΚΑΟΔ ο βασικός στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή για μία ακόμη χρονιά.

Ο Μέξας φρόντισε με την βοήθεια του βίντεο να επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη τους στον νοκ άουτ προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και ακολούθως στο παρκέ.

Στα θετικά του τελευταίου διημέρου ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και πλέον για αύριο παραμονή της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα έχει προγραμματίσει πρωινό ραντεβού με τους συνεργάτες και τους παίκτες του.

Αρχικά θα τους επισημάνει τι θα πρέπει να προσέξουνε από την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη και ακολούθως η τελευταία προπόνηση στο παρκέ του "Δημήτρης Κραχτίδης".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ