ΤΡΙΚΑΛΑ

Υπό διάλυση τα Τρίκαλα, παρατάχθηκαν με 7 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ ARIES BC - ÐÁÏÊ
(EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ ARIES BC - ÐÁÏÊ (EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) EUROKINISSI

Τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα των Τρικάλων τα υποχρέωσαν να παραταχθούν μόλις με 7 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Τα προβλήματα των Τρικάλων, οικονομικά και διοικητικά, ποτέ δεν έγιναν πιο εμφανή. Η ομάδα της Θεσσαλίας βίωσε μία ντροπιαστική στιγμή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αφού στο φύλλο αγώνος δηλώθηκαν μόλις 7 παίκτες!

Για του λόγου το αληθές, ιδού και το επίσημο στατιστικό του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι που ξεκινάει στις 18:00

Υπό διάλυση τα Τρίκαλα, παρατάχθηκαν με 7 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα Τρίκαλα έχουν 4 Έλληνες και 3 ξένους στην αποστολή. Ο λόγος για τους Λούντζη, Σλαφτσάκη, Σκουλούδη, Τάταρη, Φιλντς, Τέιμς και Τζόουνς.

Η κατάσταση στην ομάδα είναι τραγική, καθώς όπως έγινε γνωστό απλήρωτοι είναι και οι υπάλληλοι της ΚΑΕ, ενώ δύο από τους παίκτες που βρίσκονται στην... 7αδα σήμερα (13/2) έχουν ενημερώσει ότι σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν τα χρωστούμενα θα αποχωρήσουν και αυτοί.

Όπως γίνεται σαφές, εκτός από θέμα βιωσιμότητας της ομάδας, τίθεται και θέμα αλλοίωσης πρωταθλήματος, αφού μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο τα Τρίκαλα κέρδισαν στον πρώτο γύρο τον ΠΑΟΚ, το Λαύριο και τον Κόροιβο, με αυτά τα αποτελέσματα να ενδέχεται να στοιχίσουν σε αυτές τις τρεις ομάδες στο μέλλον.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ