ΤΡΙΚΑΛΑ

Χαμόγελα και γλυκά στα Τρίκαλα

Χαμόγελα και γλυκά στα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εξασφάλιση της παραμονής έφερε πολλά χαμόγελα στα Τρίκαλα, τα οποία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με... γλυκά, ελέω των γενεθλίων του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστου Τσέκου.

Το "διπλό" στην έδρα του Λαυρίου έφερε την εξασφάλιση της παραμονής για τα Τρίκαλα, τα οποία πλέον μπορούν να ηρεμήσουν. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη ολοκλήρωσε με επιτυχία (και) τη φετινή της αποστολή, αν κι η είδηση της αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού αναγκάζει τους "κυανέρυθρους" να μπουν σε φάση αναδόμησης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως και να έχει η παραμονή έφερε πολλά χαμόγελα στο "στρατόπεδο" των "κυανέρυθρων", οι οποίοι ξεκίνησαν τη Δευτέρα (4/4) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής παρουσία γλυκών. Κι αυτό γιατί ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Τσέκος, φρόντισε να κεράσει άπαντες για τα γενέθλιά του, την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφορούσε το... ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του έκαναν πολύ χαλαρή προπόνηση και, εν συνεχεία, έπαιξαν ποδόσφαιρο στο κλειστό των Τρικάλων, σε μια προσπάθεια να αποβάλλουν από πάνω τους την ένταση και την πίεση μιας πολύ κοπιαστικής σεζόν.

Χαμόγελα και γλυκά στα Τρίκαλα
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ