ΤΡΙΚΑΛΑ

Βίντεο και προπόνηση

Βίντεο και προπόνηση

Σε ρυθμούς αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει βάλει ο Κώστας Φλεβαράκης τους παίκτες του, αφού την Τετάρτη (24/9) υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αετό στα Εξάρχεια.

Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει βάλει τους παίκτες του σε ρυθμούς αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αετό στα Εξάρχεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι μία μέρα μετά το φιλικό παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας είχε προγραμματίσει για το απόγευμα προβολή βίντεο και προπόνηση.

Ο Φλεβαράκης είδε την ομάδα του χθες σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Παλαμά να κερδίζει τους αξιόμαχους Τιτάνες με 60-75 με τον ίδιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα εν’ όψει της συνέχειας.

Κυρίως για την εικόνα στα δύο πρώτα δεκάλεπτα όπου η θεσσαλική ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με τους Ίνγκραμ και Μπόουι αν και πρώτοι σκόρερ να καλούνται να προσαρμοστούνε ακόμη περισσότερο στις απαιτήσεις του.

Παίκτης κλειδί στη νίκη για τα Τρίκαλα επί των Τιτάνων Παλαμά ήταν ο Ματαλών, σε ένα παιχνίδι όπου επέστρεψε στην δράση ο Πάνος, λογικά δεν θα παραμείνει ο Χουχούμης ενώ ο Αμερικανός Τρέισι δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 36-31, 49-53, 60-75

Τιτάνες Παλαμά (Χατζιάρας): Ψαρόπουλος 13(3), Πανταζής, Λίτσιος 11(3), Γεωργαντζάς 1, Κουντίνας 10(2), Τριανταφύλλου 3(1), Βουργιώτης, Φαλιάκης, Μαλτέσιος 11, Κουσιαντζάς, Φούντας 9(1), Πελίγκος 2.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 21(3), Μπόουι 18(3), Σπανός 8(2), Τσούπκοβιτς 7(1), Πάνος 5, Κάντζι 3, Δεληγιάννης 7, Ματαλών 6, Νικολόπουλος, Βαρυτιμιάδης.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ