ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσιάρας: "Πολύ δυνατή η Εθνική"

Τσιάρας: "Πολύ δυνατή η Εθνική"

Ο Γιώργος Τσιάρας φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" με τους Γιάννη Σταυρουλάκη, Νότη Ψιλόπουλο, μιλώντας για τη μεταγραφή του στα Τρίκαλα και την Eθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Τσιάρας ξεκίνησε την περσινή χρονιά στην ισπανική LEB Oro με τη Μελίγια, εν συνεχεία επέστρεψε στον Άρη για να ενισχύσει τους "κίτρινους" στις τελευταίες αγωνιστικές της regular season και στα playoffs ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στα Τρίκαλα .

Ο 33χρονος φόργουορντ θα βοηθήσει με την εμπειρία του το σύνολο που θα παρατάξει ο Κώστας Φλεβαράκης με στόχο την γρήγορη παραμονή και την καλύτερη δυνατή πορεία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το νέο απόκτημα των Θεσσαλών μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" για τη συμφωνία του με τα Τρίκαλα και την Εθνική Ανδρών, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθησή του ότι η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα (5/9).

Για την μεταγραφή του στα Τρίκαλα: "Μίλησα με τον κόουτς Φλεβαράκη για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και με έπεισε. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκα στο εξωτερικό και προτεραιότητά μου ήταν να βρω μια ομάδα εκτός Ελλάδας. Βλέπω, όμως, ότι ανεβαίνει το ελληνικό πρωτάθλημα και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να φτάσει στα καλά επίπεδα του παρελθόντος. Γι' αυτό και τελικά επέλεξα να παίξω φέτος στην Ελλάδα. Την Πέμπτη ξεκινάει η προετοιμασία στα Τρίκαλα και αγωνιώ να πάω, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δω τι μπορεί να κάνει φέτος η ομάδα. Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για την Εθνική ομάδα: "Η Εθνική προσπαθεί ακόμη να βρει τους αυτοματισμούς της και είναι λογικό, δεδομένου και του μικρού χρονικού διαστήματος που οι παίκτες προπονούνται μαζί. Τα παιδιά όμως είναι έμπειρα και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι το «πάντρεμα» της εμπειρίας των παλιότερων με την αθλητικότητα των πιο νέων. Η Εθνική είναι πολύ δυνατή και μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ