ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσιάρας: "Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω"

Τσιάρας: "Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και τους Άκη Δημακό και Γιάννη Σταυρουλάκη, μετά την νίκη επί του Λαυρίου με 80-75.

Τα Τρίκαλα εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου , με τον Γιώργο Τσιάρα να μιλά στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τους Άκη Δημακό και Γιάννη Σταυρουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παραμονή των Τρικάλων στην Basket League: " Με βάση την εικόνα μας στην αρχή του πρωταθλήματος, πίστευα ότι θα είχαμε τελειώσει πιο νωρίς με το θέμα της παραμονής. Έφυγαν όμως κάποιοι παίκτες, άλλαξε η χημεία μας και δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να εξασφαλίσουμε πιο γρήγορα την παραμονή. Το καταφέραμε σήμερα με αυτή τη νίκη επί του Λαυρίου. Όταν παλεύεις για την σωτηρία, δεν σκέφτεσαι πολλά. Κοιτάζεις να κάνεις όσα σου έχει πει ο προπονητής σου, προκειμένου να κερδίσεις το παιχνίδι. Προσωπικά, από την αρχή πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Μια-δυο νίκες παραπάνω, οι οποίες θα μας οδηγούσαν στα πλέι οφ. Συνέβησαν όμως πολλές αλλαγές και δεν είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω".

Για το ότι το αποτέλεσμα του προσεχούς αγώνα των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Πάτρας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μάχη για παραμονή του Κόροιβου και του Αρκαδικού: " Το παιχνίδι μας θα κρίνει ποιος θα υποβιβαστεί. Εμείς σε κάθε παιχνίδι παλεύουμε για την νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο τελευταίο ματς της σεζόν, κόντρα στον Απόλλωνα. Αγωνιστικά Κόροιβος και Αρκαδικός έδειξαν διαφορετικά πρόσωπα μέσα στην σεζόν. Είναι μικρές οι λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν ποιος θα παραμείνουν. Και οι δύο ομάδες αξίζουν να μείνουν στην κατηγορία. Ακόμη και ένας πόντος μετράει για να μείνει κανείς στην κατηγορία. Έτσι είναι ο αθλητισμός και η ομορφιά του".

Τσιάρας: "Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω"

Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του φέτος με τα Τρίκαλα: " Η καλύτερη στιγμή ήταν οι δύο εκτός έδρας νίκες που κάναμε. Είναι ωραίο μια επαρχιακή ομάδα να κερδίζει εκτός έδρας, επειδή είναι κάτι δύσκολο. Η πιο δυσάρεστη ήταν η πρώτη ήττα που κάναμε στο γήπεδό μας, αλλά δουλέψαμε και την ξεπεράσαμε".

Για τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων: " Ο κόσμος από την αρχή αγάπησε την ομάδα. Δημιουργεί μια δυνατή ατμόσφαιρα και δύσκολα μπορεί κάποιος να μας κερδίσει στην έδρα μας. Όπως όλοι βελτιωνόμαστε, πιστεύω ότι και οι φίλαθλοι μπορούν να αναπτύξουν την αθλητική τους παιδεία και να υποστηρίζουν την ομάδα τους με καλύτερο τρόπο. Να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και να δημιουργούν μια ακόμη πιο ωραία ατμόσφαιρα".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: " Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πολύ με τις αλλαγές που έκανε και άξιζε να προκριθεί. Ήταν πολύ δυνατός. Δεν μπορώ να φανταστώ τα πλέι οφ χωρίς τον Ολυμπιακό, που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία δεν τα παρατάει. Πιστεύω ότι η πιθανότητα να προκριθεί δεν είναι μόνο μαθηματική και ότι θα γίνει κάτι στο τέλος".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ