ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσιάρας: "Έχουμε τύχη για κάτι καλό"

Τσιάρας: "Έχουμε τύχη για κάτι καλό"

Ο φόργουορντ των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Παρκέ και χόρτο" με τους Γιώργο Οικονόμου και Νίκο Γιαννόπουλο μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Κόροιβου.

Τα Τρίκαλα πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό της Ήλιδας και ο αρχηγός των Θεσσαλών μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, υπενθυμίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι η γρήγορη παραμονή κι εν συνεχεία, ό,τι ήθελε προκύψει.

Ο 33χρονος φόργουορντ μίλησε:

Για τη νίκη των Τρικάλων επί του Κόροιβου: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Αυτό κάναμε και γι' αυτό κερδίσαμε. Βέβαια, όπως και εμείς έτσι και ο Κόροιβος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Θα δυναμώσει στην συνέχεια".

Για τους στόχους των Τρικάλων: "Αν μείνουμε πιστοί στα πλάνα του προπονητή, έχουμε τύχη για κάτι καλό. Η ομάδα μου είναι καλή και έχει καλούς παίκτες. Στόχος είναι να σώσουμε την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία. Ότι είμαστε ομάδα με προσωπικότητες, που θα χτυπάει όλα τα παιχνίδι και θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για την επιλογή του να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα με την φανέλα των Τρικάλων: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να περάσω την εμπειρία μου στους συμπαίκτες μου. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, το δείχνει καθημερινά και πιστεύω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League: "Το πρωτάθλημα θα είναι ένα απ;o τα πιο δυνατά της τελευταίας 5ετίας. Ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν δυναμώσει αρκετά και μπορούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθαναϊκό. Οι άλλες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και θα κοντραριστούν μεταξύ τους”.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ