ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσιάρας: "Αυταπάρνηση, ζήλος και προσήλωση στον στόχο"

Τσιάρας: "Αυταπάρνηση, ζήλος και προσήλωση στον στόχο"

Τα Τρίκαλα το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (15/11) θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην έδρα τους και ο Γιώργος Τσιάρας μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση. Το σχόλιο του για τον Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Γιώργος Τσιάρας ανανέωσε το επίσημο blog του στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας τόσο για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στα Τρίκαλα το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (15/11), όσο και για τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα στον ΕΣΑΚΕ:

"Αυτή τη φορά θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που μόνο αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον που το βλέπει, είτε είναι άνθρωπος του αθλητισμού είτε όχι. Μιλάω για τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιάνγκ.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά πραγματικά έχει όλο το σεβασμό και τη συμπαράστασή μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει!

Αν κάποιος αναρωτιέται για το τι προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία μας και γενικά όλα αυτά τα παιδιά που αμείβονται με τόσα πολλά λεφτά θα μπορούσε για παράδειγμα να δει την αυταπάρνηση, τον ζήλο, την προσήλωση στον στόχο κ πολλές ακόμη αρετές στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου ο Γιάνγκ μπήκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κουτσαίνοντας κ πρόσφερε δυο σεμιναριακές άμυνες για την ομάδα του.

Το παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπως κάθε αγώνας απέναντι στις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν για μας γιορτή και μια ευκαιρία για τους Θεσσαλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά σπουδαίους παίκτες με μεγάλη φήμη όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ