ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρικαλινοί οι Κουκουλάς και Σιόλογκας

Τρικαλινοί οι Κουκουλάς και Σιόλογκας
INTIME SPORTS

Ακόμα δύο παίκτες ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, καθώς οι Μανώλης Κουκουλάς και Δημήτρης Σιόλογκας συμφώνησαν να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το Sport24.gr οι Μανώλης Κουκουλάς και Δημήτρης Σιόλογκας συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στα Τρίκαλα. Οι δύο νεαροί αθλητές ανακοινώθηκαν σήμερα από τους Θεσσαλούς κι έτσι με γοργούς ρυθμούς αρχίζει να σχηματοποιείται το ρόστερ της νέας περιόδου, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να συμφωνήσει και ο Γιώργος Τσιάρας. Με τον Έλληνα φόργουορντ υπάρχει συμφωνία, όμως τις τελευταίες ώρες έχει μπει κι άλλη ομάδα "σφήνα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών αναφέρει

" Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση των καλαθοσφαιριστών Μανώλη Κουκουλά και Δημήτρη Σιόλογκα.

Ο Μανώλης Κουκουλάς είναι 24 ετών (γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1991), έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό όπου είχε δουλέψει με τον Κώστα Φλεβαράκη ενώ στην συνέχεια έπαιξε σε Κολοσσό Ρόδου, ΚΑΟΔ και Πανιώνιο.

Ο Μανώλης Κουκουλάς ήταν διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες, ξεκινώντας από την Εθνική ομάδα των παίδων και φτάνοντας μέχρι τους Νέους.

Ο Δημήτρης Σιόλογκας είναι 21 ετών (γεννήθηκε στις 28/04/1994), έχει ύψος 1.98, και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαντουλίδη, συνέχισε στον Ηρακλή ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στην Α1.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά και μέλος της Εθνικής Νέων που συμμετείχε πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που διεξήχθη στο Ηράκλειο".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ