ΤΡΙΚΑΛΑ

Θλίψη στα Τρίκαλα για Μουρ

Θλίψη στα Τρίκαλα για Μουρ
2011 PEYTON WILLIAMS

Με επίσημη ανακοίνωσή τους τα Τρίκαλα εξέφρασαν την λύπη τους για τον θάνατο του Κάμερον Μουρ, ο οποίος πέρυσι είχε "κοπεί" στα ιατρικά από την ομάδα.

Η είδηση του θανάτου του Κάμερον Μουρ στην πρώτη προπόνησή του με την ομάδα του στα Σκόπια βύθισε στην θλίψη τον μπασκετικό κόσμο. Στα Τρίκαλα ο πόνος ήταν βαρύτερος, αφού ο παίκτης πέρυσι έφτασε μία ανάσα από την ομάδα, αλλά "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις.

Οι Θεσσαλοί ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μουρ και εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ τους:

"H οικογένεια των Τρικάλων BC Aries εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Αμερικάνου καλαθοσφαιριστή Κάμερον Μουρ κατά την διάρκεια προπόνησης με την ομάδα της Οχρίδας.

Ο Κάμερον είχε βρεθεί πέρυσι στα Τρίκαλα προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα μας αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία μαζί του καθώς η γνωμάτευση δύο εξαίρετων καρδιολόγων της πόλης μας (Γ. Κλωτσοτήρας, Β. Λάσκος) ήταν πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο παίκτης θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για την ζωή του σε συνθήκες απαιτητικών προπονήσεων και αγώνων".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ