ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Τρίκαλα κοντά στην απόκτηση του Μπίρουτα

Τα Τρίκαλα κοντά στην απόκτηση του Μπίρουτα

Τα Τρίκαλα είναι κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Λιθουανού πάουερ-φόργουορντ, Γκίλβιντας Μπίρουτα, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Λαύριο στην περσινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τα Τρίκαλα συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γκίλβιντας Μπίρουτα που είχε αγωνιστεί στο Λαύριο στην περσινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Πρόκειται για τον 25χρονο (10/10/1991) διεθνή Λιθουανό πάουερ-φόργουορντ (2.03), ο οποίος εκτός από το περσινό του σύντομο πέρασμα στο Λαύριο, νωρίτερα ήταν μέλος της Νεπτούνας. Κι όσο για τις διεθνείς του παρουσίες είναι... με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του, κατακτώντας μάλιστα μετάλλια μαζί της.

Για την ιστορία ο Μπίρουτα στην περσινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Λαυρίου σε 5 παιχνίδια με 17 συνολικά πόντους. Σε αυτά είχε κατά μέσο όρο 3,4 πόντους με 6/8 βολές, 1/4 δίποντα και 3/11 τρίποντα, μαζεύοντας 11 ριμπάουντ και δίνοντας 2 ασίστ και 1 μπλοκ. Η έστω και σύντομη ωστόσο εμπειρία του είναι βέβαιο ότι μέτρησε στην επιλογή του τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας Γιάννη Καστρίτη.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ