ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Βig Sofo επέστρεψε: τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τον Σχορτσανίτη

Ο Βig Sofo επέστρεψε: τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τον Σχορτσανίτη

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 32χρονο Έλληνα σέντερ, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Ύστερα από τον Κώστα Βασιλειάδη, τα Τρίκαλα προχώρησαν στην απόκτηση ενός ακόμη πρώην Έλληνα διεθνή. Ο λόγος για τον 32χρονο σέντερ, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ύστερα από το πέρασμα του σε ΠΑΟΚ και Απόλλων Πατρών την τελευταία διετία. Με αυτόν τον τρόπο ενίσχυσαν το ρόστερ τους με ποιότητα και εμπειρία, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

"Στα Τρίκαλα BC Aries ο Σχορτσανίτης

H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα σέντερ Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (1985, 2.06) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Καβάλας και σε ηλικία μόλις 15 ετών το 2000 βρέθηκε στον Ηρακλή όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2003.

Το 2003 επιλέχθηκε στο Νο 34 του ντραφτ από τους Λος Άντζελες Κλίπερς αλλά τελικά την σεζόν εκείνη βρέθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Καντού. Ακολούθησαν Άρης, Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβιβ, Παναθηναϊκός και ξανά Μακάμπι με την οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2014.

Το 2015 αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και μετά από μικρή παραμονή εκεί επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Τον Δεκέμβριο του 2016 αποκτήθηκε από τον Απόλλων Πατρών αλλά ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με την ομάδα της Αχαϊας.

Ο Σοφοκλής έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος σε 59 παιχνίδια σημειώνοντας 439 πόντους".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ