ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανανέωσε ο Ματαλών

Ανανέωσε ο Ματαλών

Την φανέλα των Τρικάλων θα φορά και την ερχόμενη σεζόν ο Μάριος Ματαλών, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Στο δυναμικό των Τρικάλων παραμένει και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο Μάριος Ματαλών, όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωσαν τους οι "κυανέρυθροι".

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ αποτέλεσε πέρυσι μία πολύ καλή λύση για την περιφερειακή γραμμή των Τρικαλινών, έχοντας 5.6 πόντους και 2 ασίστ κατά μ.ο ανά παιχνίδι στην Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Μάριο Ματαλών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015."

Τι δήλωσε ο αθλητής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Ευθύμη Ρεντζιά στην ομάδα που φανερώνει πως η ομάδα οργανώνεται ακόμη καλύτερα στην δεύτερη χρονιά της στην Α1. Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, τα Τρίκαλα ως ομάδα εκπέμπουν υγεία, έχουν τον κόσμο δίπλα τους και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους νέους στόχους".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ