ΤΡΙΚΑΛΑ

Σχορτσανίτης: "Δεν ήθελα να τελειώσω από έναν τραυματισμό"

Σχορτσανίτης: "Δεν ήθελα να τελειώσω από έναν τραυματισμό"
EUROKINISSI

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε για την προσπάθεια που κάνει, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός στα παρκέ, ενώ θυμήθηκε και τον θρίαμβο της Εθνικής απέναντι στις ΗΠΑ στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ του 2006.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βραβεύτηκε από τον Άρη Γλυφάδας και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει δριμύτερος στα παρκέ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έπος της Εθνικής στον ημιτελικό Μουντομπάσκετ στην Σαϊτάμα το 2006.

"Είμαι χαρούμενος που μπορώ να τιμήσω την προσπάθεια των παιδιών και των γονιών τους που τα στηρίζουν . Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο και χαίρομαι που ο κόσμος το καταλαβαίνει", είπε ο σέντερ των Τρικάλων, όταν ρωτήθηκε για τις εκδηλώσεις αγάπης των παιδιών προς το πρόσωπό του.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ψηφίστηκε για να συμμετάσχει στο All Star Game, αλλά δεν θα καταφέρει να βρεθεί στη γιορτή του μπάσκετ : "Πάντα χαιρόμουν, όταν βρισκόμουν σε All Star Game. Είναι η γιορτή του μπάσκετ. Δείχνουμε πόσο χαρούμενοι είναι που είμαστε κομμάτια του αθλήματος και βοηθάμε να έρθουν παιδιά στο μπάσκετ. Χαιρόμουν που το έβλεπα μικρός. Ελπίζω μέσα από αυτή τη γιορτή του μπάσκετ και όσα έχουμε καταφέρει στο μπάσκετ, να έρθουν παιδιά στο άθλημα".

Για την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στα παρκέ, είπε: "Θέλει προσπάθεια. Πρέπει να ρίξω κιλά. Ήταν δύσκολος χρόνος. Έκλεισα έναν χρόνο από τον τραυματισμό μου. Θέλει δουλειά και προσπάθεια. Θα το κάνω σίγουρα. Δεν ήθελα να τελειώσω από έναν τραυματισμό".

Όσον αφορά το πώς νιώθει ο γιος του, Μάξιμος όταν τον βλέπει να αγωνίζεται, είπε: "Χαίρεται. Θέλω να τον βλέπω να χαμογελάει".

Τέλος, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ρωτήθηκε για τη νίκη της Εθνικής επί των ΗΠΑ στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ του 2006: "Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν μία καταπληκτική ομάδα με καταπληκτικά παιδιά. Έχω μεγαλώσει με αυτά τα παιδιά. Ήταν τιμή μου που ήμουν σε αυτή την ομάδα. Ήταν τρομερό το συναίσθημα στο τέλος του παιχνιδιού και χαίρομαι που το μοιράστηκα με άτομα που εκτιμώ πολύ".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ