ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα ο Βαρυτιμιάδης

Στα Τρίκαλα ο Βαρυτιμιάδης

Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την θεσσαλική ομάδα

Την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του στην Basket League ΟΠΑΠ θα προσπαθήσει να πάρει μέσα από τα Τρίκαλα ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό των Τρικάλων. Ο 20χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων, ενώ παράλληλα δήλωσε που βρίσκεται σε μία υγιή ομάδα

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών αναφέρει

" Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη. Ο 20χρονος Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης (ύψος 2.01) αγωνίζεται στην θέση του Power Forward και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, υπέγραψε στην συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου δόθηκε πέρυσι δανεικός στον Φίλιππο Βέροιας".

"Χαρούμενος που ήρθα"

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα των Τρικάλων ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δήλωσε: " Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε ένα υγιές σωματείο όπως αυτό των Τρικάλων. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου ώστε να συμπεριληφθώ στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Κώστα Φλεβαράκη".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ