ΤΡΙΚΑΛΑ

"Ψώνισαν" ξανά από την Μπνέι Χερζίλιγια τα Τρίκαλα

San Diego State guard Xavier Thames (2) looks at the scoreboard against Arizona during the second half in a regional semifinal NCAA college basketball tournament game, Thursday, March 27, 2014, in Anaheim, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
San Diego State guard Xavier Thames (2) looks at the scoreboard against Arizona during the second half in a regional semifinal NCAA college basketball tournament game, Thursday, March 27, 2014, in Anaheim, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ένας ακόμη παίκτης που αποχώρησε από την Μπνέι Χερζίλιγια, ο Ζέιβιερ Τέιμς, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα Τρίκαλα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μέσα σε μερικές ημέρες, τα Τρίκαλα BC Aries έκλεισαν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ τους από τις αποχωρήσεις. Κι αν αυτό είναι κάτι που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η ομάδα του Κώστα Μέξα αγόρασε από την Μπνέι Χερζίλιγια.

Μετά τον Χαλίλ Κανάτσεβιτς , οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζέιβιερ Τέιμς, ο οποίος επίσης ξεκίνησε τη σεζόν με την ισραηλινή ομάδα, με τη φανέλα της οποίας είχε 8.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά αγώνα στο FIBA Europe Cup. Όπως συμβαίνει με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των Τρικάλων, έτσι κι αυτό θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (30/12, 18:30).

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού shooting guard Xavier Thomas. Ο 26χρονος παίκτης (19/01/1991, 1.91) έκανε μία αξιοπρόσεκτη κολλεγιακή καριέρα. Απόφοιτος του San Diego State επελέγη στο Νο 59 του ντραφτ του 2014 από τους Toronto Raptors που πούλησαν τα δικαιώματα του στους Brooklyn Nets. Με τους Brooklyn Nets αγωνίστηκε δύο καλοκαίρια στο Summer League χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί ποτέ στο ΝΒΑ. Αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Baloncesto Sevilla, στο NBA D League με την Fort Wayne Mad Ants, την MZT Skopje.

Τελευταίος σταθμός του ήταν η Bnei Herzliya στο Ισραήλ όπου ήταν συμπαίκτης του έτερου νέου αποκτήματος των Τρικάλων BC Aries Halil Kanacevic. Στο Ισραήλ σε 19 παιχνίδια για το Europe Cup και την Ισραηλινή λίγκα σημείωσε 8.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ.

Ο Thames αναμένεται στα Τρίκαλα την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να ντεμπουτάρει στο παιχνίδι με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ