ΤΡΙΚΑΛΑ

Προσέχουν (τον Σχορτσανίτη) για να έχουν στα Τρίκαλα

ÔÑÉÊÁËÁ ARIES BC - ÑÅÈÕÌÍÏ CRETAN KINGS
(EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
ÔÑÉÊÁËÁ ARIES BC - ÑÅÈÕÌÍÏ CRETAN KINGS (EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επέστρεψε στην δράση μετά από 623 μέρες απουσίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα Τρίκαλα BC Aries θα τον πιέσουν αγωνιστικά. Σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και διαχείρισης ο θηριώδης σέντερ.

Η επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην δράση, πριν από δέκα μέρες, στον αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς, δεδομένου ότι ο άλλοτε διεθνής σέντερ αγωνίστηκε ξανά μετά από 623 μέρες απουσίας.

Μία εβδομάδα μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Τρικάλων BC Aries δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό H Hotels , γεγονός για το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας ανέφεραν πως συνέβη κατόπιν συνεννόησης του ιδίου με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Φώτη Τακιανό. Η ουσία είναι πως η θεσσαλική ομάδα δεν προτίθεται να πιέσει τον "Big Sofo" να παίξει περισσότερο απ όσο μπορεί (σε θέμα φυσικής κατάστασης και κιλών) τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γι αυτόν τον λόγο, έχει καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να μπει σταδιακά σε πιο έντονους ρυθμούς στους αγώνες. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να ξαναπαίξει το Σάββατο (20/1) απέναντι στον Κόροιβο, δεδομένου μάλιστα ότι μιλάμε για έναν αγώνα που έχει τον χαρακτήρα του "τελικού" για τα Τρίκαλα BC Aries. Ο Φώτης Τακιανός βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση τόσο με τον ίδιο τον αθλητή όσο και με τον γυμναστή της ομάδας προκειμένου να βεβαιωθούν άπαντες πως ο 32χρονος σέντερ νιώθει έτοιμος να προσφέρει, να βοηθήσει τη νέα του ομάδα και να βοηθηθεί από αυτή.

Όπως είναι λογικό, όλο αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν άμεσα οι απαιτήσεις, σε ό,τι αφορά στον χρόνο συμμετοχής, αφού το τελευταίο πράγμα που θέλουν στα Τρίκαλα είναι να τον επιβαρύνουν και να τον πάνε πίσω. Κάθε βήμα θα γίνεται με μεγάλη προσοχή, με στόχο να μπορέσει κι ο ίδιος ο παίκτης να νιώσει καλύτερα, πιο άνετα και να συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι και τις υποχρεώσεις της ομάδας του Φώτη Τακιανού.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ