ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρουσίασαν Καστρίτη τα Τρίκαλα

Παρουσίασαν Καστρίτη τα Τρίκαλα

Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή της τοπικής ομάδας Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς των Θεσσαλών ότι θέλει οι παίκτες του να δίνουν το 110% των δυνάμεων τους.

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η ομάδα των Τρικάλων στο Ξενοδοχείο Ντίνα της πόλης, ώστε να παρουσιάσει σε εκπροσώπους των ΜΜΕ τον νέο της προπονητή, ο οποίος διαδέχτηκε λίγες μέρες πριν, τον Κώστα Φλεβαράκη.

Για τον 34χρονο τεχνικό μίλησε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Φρύδας, ο οποίος τόνισε: " Παρουσιάζουμε σήμερα με μεγάλη χαρά τον νέο μας προπονητή Γιάννη Καστρίτη. Ο κοουτς είναι ένας προπονητής που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μία αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του μπάσκετ καθώς επί σειρά ετών είναι μέσα στα γήπεδα και εκπροσωπεί την νέα γενιά των προπονητών.

Στα κριτήρια επιλογής μας ώστε να είναι ο αρχηγός της ομάδας την φετινή σεζόν έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι ικανότητες του, το έργο που έχει παρουσιάσει, οι φιλοδοξίες του και πολύ σημαντικό ρόλο ο χαρακτήρας του. Εύχομαι και την νέα χρονιά να είμαστε όλοι υγιείς και να δημιουργήσουμε και φέτος μία ανταγωνιστική ομάδα στην Α1".

Παρουσίασαν Καστρίτη τα Τρίκαλα
Φρύδας και Καστρίτης

Ο Βαγγέλης Φρύδας και ο Γιάννης Καστρίτης

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος αρχικά ανέφερε: " Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πόλη και στην ομάδα των Τρικάλων. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Ρουσιαμάνη αλλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Φρύδα για την τιμή που μου έκαναν αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην πόλη και την ομάδα έχω τύχει της καλύτερης υποδοχής τόσο από τους ανθρώπους και την ΚΑΕ όσο και από τους ανθρώπους των Τρικάλων. Αυτό καθιστά σαφές και ευδιάκριτα ότι τόσο μέσα στην ομάδα όσο και στον κόσμο υπάρχει μεγάλη αγάπη, μεράκι και διάθεση για να βγει η δύσκολη χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξος, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, και με σκυμμένο κεφάλι και ταπεινότητα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σχετικά με το κλειστό της νέας του ομάδας σχολίασε: " Πάντα όταν ερχόμουν ως αντίπαλος ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω μία καυτή ατμόσφαιρά, αυτή τη φορά θα είμαι από την πλευρά του γηπεδούχου και αυτό με χαροποιεί. Ελπίζουμε και φέτος ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας".

Για τη φιλοσοφία της ομάδας που θέλει να "χτίσει": " Πολύ σημαντικό ρόλο στο τι στυλ παιχνιδιού θα έχουμε θα παίξει η τελική διαμόρφωση του ρόστερ. Το μόνο σίγουρο που μπορούμε να πούμε ότι θα μας χαρακτηρίζει είναι η δημιουργία μιας ομάδας που κάθε δευτερόλεπτο θα μάχεται στο παρκέ δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό ξεκινώντας πάντα από την άμυνα".

Σχετικά με τους στόχους τη νέα σεζόν: " Ο στόχος είναι θεωρητικός. Με μεγάλη ταπεινότητα η ομάδα μας ξεκινάει την προσπάθεια της με δεδομένο ότι πάμε για την παραμονή. Από εκεί και πέρα κάθε Σάββατο θέλω να έχουμε μία ομάδα θα δίνει το 110% και αν αυτό μας οδηγήσει στη στην επίτευξη του στόχου θα είμαστε ικανοποιημένοι".

Ο επί τέσσερα χρόνια τεχνικός του Αρκαδικού σημείωσε επίσης ότι η ομάδα των Τρικάλων θα συνεχίσει τη μεταγραφική της ενίσχυση, με τους στόχους να έχουν ήδη εντοπιστεί. Τέλος, υπογράμμισε ότι έχει επιλέξει το νέο γυμναστή και ότι αναμένεται μόνο η ανακοίνωση πρόσληψης του άμεσου συνεργάτη του.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ