ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρελθόν ο Νικολαΐδης

Παρελθόν ο Νικολαΐδης

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο των Τρικάλων είναι ο Σωτήρης Νικολαΐδης, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία των δυο πλευρών.

Σε "συναινετικό διαζύγιο" προχώρησαν η ΚΑΕ Τρικάλων με τον βοηθό προπονητή Σωτήρη Νικολαϊδη, όπως ανακοίνωσε ο θεσσαλικός σύλλογος.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Σωτήρης Νικολαΐδης, τόνισε το απρόσμενο της απόφασης αυτής αλλά ευχήθηκε να ξαναβρεθεί στην ομάδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

"Πέρασα υπέροχα στα Τρίκαλα, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την συνεργασία που είχαμε, περίμενα να συνεχίσω, αυτό είχα καταλάβει από κάποιες συζητήσεις που είχα κάνει με τον ιδιοκτήτη και τον προπονητή, αλλά προφανώς κάποιοι λόγοι που έχουν να κάνουν με τον καινούργιο σχεδιασμό της ομάδας και το νέο μπάτζετ δεν επιτρέπουν την παραμονή μου στο τεχνικό τιμ. Καλή συνέχεια στην ομάδα και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά", δήλωσε ο πρώην συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρικάλων:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βοηθό Προπονητή Σωτήρη Νικολαϊδη τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά του στο στήσιμο της περσινής ομάδας και την συνολική βοήθεια που προσέφερε ως μέλος του προπονητικού μας τιμ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ