ΤΡΙΚΑΛΑ

Ολοκληρώνεται του Καστρίτη στα Τρίκαλα

Ολοκληρώνεται του Καστρίτη στα Τρίκαλα

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Τρικάλων αφού απομένουν οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα συνεχίσει να κοουτσάρει στην Basket League αφού το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η συμφωνία με τα Τρίκαλα είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που θα τον φέρουν στον πάγκο των Θεσσαλών.

Ο νεαρός προπονητής οδήγησε τον Αρκαδικό στην Basket League κι έδωσε ως το τέλος τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, χάνοντας τον μεγάλο στόχο στην ισοβαθμία με τον Κόροιβο.

Πλέον ο Αρκαδικός μαζί με άλλες έξι ομάδες (Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Καβάλα κι εσχάτως Παγκράτι ) διεκδικεί την... ορφανή θέση στην κατηγορία μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς ενώ ο Καστρίτης θα αλλάξει περιβάλλον.

Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται σε συζητήσεις με τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, μετά την αποχώρηση του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος έκλεισε φέτος τον απόλυτα πετυχημένο κύκλο του στους Θεσσαλούς.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τα Τρίκαλα.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ