ΤΡΙΚΑΛΑ

Όλα καλά με Σλαφτσάκη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Διαμαντή Σλαφτσάκη "πάγωσε" άπαντες στη Νέα Σμύρνη, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη όμως δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Τα Τρίκαλα BC Aries δεν κατάφεραν να πάρουν το ντέρμπι με τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα . Μία ήττα που τους διατηρεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ήρθε σε δεύτερη μοίρα μπροστά στον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο 24χρονος φόργουρντ χτύπησε χαμηλά στη μέση, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο παρκέ και να νιώσει έντονη αδιαθεσία. Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων "έπεσαν" αμέσως πάνω του για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, με το παίκτη των Τρικάλων να φεύγει άρον άρον από το παρκέ με φορείο για να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, αφού δεν μπορούσε να περπατήσει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

μου είπαν ότι χτύπησε κάποιο νεύρο στη μέση. Δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις". Ευτυχώς, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο, με τον παίκτη να παίρνει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιβιβάζεται στο λεωφορείο της επιστροφής για τη θεσσαλική πόλη. Οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι σοβαρό, του συνέστησαν μερικές ημέρες ξεκούρασης, τονίζοντας πως σε περίπτωση που κάποιοι πόνοι δεν υποχωρήσουν, τότε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Κάπως έτσι, άπαντες στο "στρατόπεδο" των Τρικάλων ηρέμησαν, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος σε μερικές ημέρες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα παρκέ για να ξαναπιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ