ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Σοκό στην Μπρίντιζι

Ο Σοκό στην Μπρίντιζι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πάουερ-φόργουορντ των Τρικάλων, Όβι Σοκό, ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική Μπρίντιζι. Φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 16.4 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο 25χρονος Βρετανός πάουερ-φόργουορντ των Τρικάλων, Όβι Σοκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην ομάδα της Μπρίντιζι, με την οποία ήρθε σε συμφωνία.

Ο Σοκό πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τα Τρίκαλα, έχοντας μέσο όρο 16.4 πόντους (με 55.4% στα δίποντα) και 6 ριμπάουντ. Μάλιστα ήταν εμφανής η απουσία του για τον τεχνικό της θεσσαλικής ομάδας Κώστα Φλεβαράκη στο διάστημα των 2,5 μηνών λόγω του τραυματισμού του.

Ο Σοκό είχε πρόταση για να φύγει και στη διάρκεια της σεζόν και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο δίμηνο, αλλά τα Τρίκαλα αρνήθηκαν οποιαδήποτε πρόταση γιατί τον ήθελαν στο ρόστερ τους για την παραμονή τους στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αφού ολοκληρώθηκε όμως αυτό και συνάμα η σεζόν χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν θετικοί να τον αφήσουν για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Μπρίντιζι. Κάτι που ήταν και επιθυμία του παίκτη. Είναι η δεύτερη φορά που τα Τρίκαλα δίνουν ψηλό σε ιταλική ομάδα. Είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Κένι Κάντζι από τα Τρίκαλα στη Σάσαρι το 2015.

Για την ιστορία και πριν την εξέλιξη ο Σοκό να μετακομίσει από τα Τρίκαλα στη Μπρίντιζι η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδες αρνήθηκε ακόμη και την πρόταση των 20.000 ευρώ της ιταλικής Βαρέζε. Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα είχε υπάρξει σχετική κρούση και από την ισπανική Μανρέσα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Φώτη Κατσικάρη. Μεταξύ δε των ομάδων που είχανε δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν ήταν οι ισραηλινές Χάποελ Χολόν και Μακάμπι Κιριάντ Γκαντ αλλά και η επίσης ισπανική Μούρθια.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ