ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Μπράουν των ρεκόρ και της παραμονής

Ο Μπράουν των ρεκόρ και της παραμονής

Ο Μπράντον Μπράουν ήλθε στα Τρίκαλα για να καλύψει το κενό του Σόκο κι έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων στις 11 από τις 13 συμμετοχές του στην Basket League, κάνοντας δυο season highs στον "τελικό" με το Λαύριο (PHOTOS)!

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (3/3), τα Τρίκαλα μετρούσαν μόλις μια νίκη σε 12... απόπειρες μακριά από την έδρα τους κι αυτή στην πρεμιέρα της εφετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Κόροιβο, στις 10 Οκτώβρη!

Έκτοτε μεσολάβησαν 11 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη που έσπασε το αρνητικό σερί απέναντι στο Λαύριο. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με σκορ 75-80 και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πάτρας!

Ο Μπράουν των ρεκόρ και της παραμονής

"Αυτή η παραμονή αξίζει όσο και οι δύο προηγούμενες μαζί! Θεωρώ ότι με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στον δεύτερο γύρο, η συγκεκριμένη επιτυχία ισοδυναμεί με υπέρβαση!" εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Κώστας Φλεβαράκης ενώ νωρίτερα προανήγγειλε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία αφού "κουράστηκα με αυτές τις μάχες παραμονής".

Τα Τρίκαλα, λοιπόν, έσωσαν τη χρονιά και το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό τον Μπράντον Μπράουν, τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ ο οποίος ήλθε μεσούσης της χρονιάς στους Θεσσαλούς ώστε να καλύψει το κενό του Όβι Σόκο και χθες (3/3) έκανε δυο season highs απέναντι στο Λαύριο, έχοντας καθοριστική συμβολή στην παραμονή της ομάδας στην Basket League.

Στις 7 Ιανουαρίου, η ΚΑΕ Λαύριο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράουν μετά τον τραυματισμό του Σόκο, ο οποίος επρόκειτο να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα λόγω τραυματισμού (θλάση) στο παιχνίδι του α' γύρου με το Λαύριο. Ο 31χρονος PF αγωνιζόταν στην πρωτοπόρο της Β' κατηγορίας του Ισραήλ, Hapoel Giloboa, ενώ στο παρελθόν μέτρησε συμμετοχές στη Λιθουανία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Κύπρο και τη Γαλλία.

Ο Μπράουν των ρεκόρ και της παραμονής

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τα Τρίκαλα, ο Αμερικανός τελείωσε τον "τελικό" με το Λαύριο έχοντας 28 πόντους με 3/8 βολές, 11/17 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 9 ριμπάουντ (5αμ. - 4επιθ.), επιδόσεις που συνιστούν ατομικά ρεκόρ φέτος! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπράουν έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στις 11 από τις 13 συμμετοχές του με τους Θεσσαλούς στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αρχής γενομένης από το ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο "διψήφιος" Μπράουν

Ο Μπράουν των ρεκόρ και της παραμονής
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ