ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο γιος ενός παλιού NBAer στα Τρίκαλα

Ο γιος ενός παλιού NBAer στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λαμόντ Μάρεϊ τζούνιορ, γιου του παλιού (ομώνυμου) φόργουορντ που έπαιξε για 11 χρόνια στο ΝΒΑ (VIDEO).

Την καριέρα του πατέρα του δύσκολα θα την φτάσει. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Λαμόντ Μάρεϊ τζούνιορ ξέρει κι αυτός καλά να βάζει τη μπάλα στο καλάθι! Αυτό τουλάχιστον θα ζητήσουν από τον 23χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ στα Τρίκαλα, απ' όπου θα ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του μετά το τέλος της κολεγιακής πορείας του στο Πέπερνταϊν.

Ο πατέρας του Λαμόντ Μάρεϊ είχε επιλεγεί στο Νο. 7 του Draft το 1994 και έπαιξε στο ΝΒΑ από το 1994 έως το 2006 (σε Κλίπερς, Καβαλίερς, Ράπτορς και Νετς), έχοντας 11,3 πόντους και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 736 αγώνες συνολικά. Όσο για τον Λαμόντ Μάρεϊ τζούνιορ; Στην τελευταία κολεγιακή χρονιά του είχε 21,4 πόντους και 5,7 ριμπάουντ μ.ό. στο Πέπερνταϊν, ωστόσο δεν κατάφερε να επιλεγεί στο φετινό Draft του ΝΒΑ και πήρε έτσι το δρόμο της Ευρώπης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Lamond Murray Jr. Αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 1.96. Ο γεννημένος το 1994 Lamond αποφοίτησε φέτος από το Pepperdine και στην τελευταία του χρονιά είχε σε 31 παιχνίδια μέσο όρο 21,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο.

Συμμετείχε στο φετινό Summer League του NBA με τους Miami Heat. Είναι γιός του παλιού παίκτη του ΝΒΑ Lamond Murray".

Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries σε δράση:

Παράταση στα διαρκείας

Παράλληλα, τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν ότι θα δοθεί παράταση στις ανανεώσεις των παλιών εισιτηρίων διαρκείας από τους κατόχους τους. Η προθεσμία για τους ενδιαφερόμενους θα εκπνεύσει την προσεχή Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ανανέωση των θέσεων των παλιών κατόχων διαρκείας παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Η ανανέωση γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Ανανεώσεις γίνονται και απο την ηλεκτρονική πλατφόρμα της viva.gr".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ