ΤΡΙΚΑΛΑ

Ντόουελ και Κόντζερ στα Τρίκαλα

Ντόουελ και Κόντζερ στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα επισπεύδουν τις διαδικασίες ενίσχυσης του ρόστερ τους, προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους Ρέτζερ Ντόουελ και Ντιμίτριους Κόντζερ, που θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη.

Η μεταγραφική αντεπίθεση των Τρικάλων ξεκίνησε με την απόκτηση των Μανώλη Κουκουλά και Δημήτρη Σιόλογκα , αλλά η συνέχεια είναι ακόμη καλύτερη. Κι αυτό γιατί οι "κυανέρυθροι" έδωσαν τα χέρια με δύο ακόμη παίκτες, από την αγορά του εξωτερικού.

Ο λόγος για τους Ρέτζερ Ντόουελ (24, 1μ85) και Ντιμίτρους Κόντζερ (25, 1μ98 - φώτο), οι οποίοι θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος είναι πλεϊμέικερ, αποφοίτησε από το Texas Arlington (2014) και πέρσι αγωνίστηκε στην Αργεντινή, με τα χρώματα της Πενιαρόλ, έχοντας 4 πόντους και 1 ριμπάουντ σε τρεις αγώνες. Ο δεύτερος είναι γκαρντ/φόργουορντ κι αφού πρώτα τελείωσε τις σπουδές του στο Saint Bonaventure (2013), εν συνεχεία έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τη φανέλα της Ομέγκνα, μετρώντας 13.6 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ