ΤΡΙΚΑΛΑ

Ντεμπούτο Αλεξάντερ, χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό

Ντεμπούτο Αλεξάντερ, χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό

Ο Κουάμε Αέξάντερ θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα, αλλά το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Παίκτης των Τρικάλων είναι οριστικά από την Παρασκευή ο Κουάμε Αλεξάντερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Μάλιστα, θα κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου forward Kwame Alexander (ύψος 2.01).

Ο Kwame Alexander στον πρώτο του επαγγελματικό σταθμό μετά το κολλέγιο αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο ενώ στην συνέχεια έπαιξε σε Caplignia (Βοσνία), Taiwan Mobile (Ταϊβάν), Παραλίμνι (Κύπρος) και LG Sakers (Κορέα).

Ο Alexander βρίσκεται ήδη στα Τρίκαλα και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας".

Χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό

Εξάλλου, άδειο θα είναι το κλειστό των Τρικάλων στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2/3, 16:30), καθώς ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την έφεση της ΚΑΕ για τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που της είχε επιβληθεί, σχετικά με όσα έγιναν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Απερρίφθη σήμερα το απόγευμα η προσφυγή των Τρικάλων BC Aries κατά της πρωτόδικης".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ