ΤΡΙΚΑΛΑ

Νικολόπουλος: "Μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια"

Έτοιμος να προσφέρει στα Τρίκαλα όποτε το ζητάει ο προπονητής του δηλώνει ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, μιλώντας στο SPORT24 για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ.

Μετά από έξι συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις νίκες. Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα κι επικράτησαν της ΑΕΚ με 87-83 , σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αυτή ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League!

Ένας από τους παίκτες που βοήθησαν ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα ήταν ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος. Στην καλύτερη φετινή εμφάνιση πέτυχε 13 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, δίνοντας λύσεις στα κρίσιμα σημεία.

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στο SPORT24 για τη νίκη απέναντι στην ''Ένωση'', ενώ επεσήμανε την σημασία της παρουσίας του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Θεσσαλών για μία ακόμα σεζόν. Όλα ξεκίνησαν από το παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί: "Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ", δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: "Η ΑΕΚ προερχόταν από κάποιες καλές νίκες. Εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη. Το παιχνίδι πήγε να μας ξεφύγει δύο φορές όταν η ΑΕΚ πήρε διαφορά, όμως καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε μια σημαντική νίκη".

Από ψυχολογικής πλευράς πόσο σημαντική είναι η νίκη;

"Επειδή προερχόμασταν από 6 συνεχόμενες ήττες και είχαμε το συμβάν με τον Χρήστο Δεληγιάννη, που είναι και ο αρχηγός της ομάδα μας, η νίκη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική και για την ψυχολογία μας. Σε περίπτωση που ερχόταν η ήττα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για εμάς. Πλέον έχουμε μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος τώρα και θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε στη συνέχεια να πετύχουμε περισσότερες νίκες".

Όσον αφορά την εμφάνισή σου, ήσουν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ένιωθες έτοιμος πριν την αναμέτρηση;

"Προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος. Όποτε θέλει ο προπονητής εγώ είμαι στη διάθεσή του. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Ένιωθα πολύ καλά από το ξεκίνημα του αγώνα. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες εμφανίσεις".

Συγκρίσεις με την περσινή ομάδα μπορούν να γίνουν;

"Δεν είμαι αρμόδιος να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε την περσινή με την φετινή ομάδα. Πέρυσι η ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία και το πέτυχε. Η φετινή ομάδα έχει όλα τα εφόδια για να τα καταφέρει".

Ο προπονητής παρέμεινε ο ίδιος. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό;

"Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Ειδικά για εμάς που μείναμε για δεύτερη χρονιά στα Τρίκαλα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα όλα όσα μας ζητάει και αυτό είναι πολύ θετικό για όλη την ομάδα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ