ΤΡΙΚΑΛΑ

Μήνυμα κατά της ξενοφοβίας από τα Τρίκαλα

Μήνυμα κατά της ξενοφοβίας από τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα BC Aries έστειλαν ένα μήνυμα κατά της ξενοφοβίας, προσκαλώντας οικογένειες προσφύγων να παρακολουθήσουν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας στη Stoiximan.gr Basket League.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν στη Stoiximan.gr Basket League τα Τρίκαλα BC Aries νίκησαν τον Απόλλων Π. Carna, έστειλαν μήνυμα όμως παράλληλα και κατά του ρατσισμού και δη της ξενοφοβίας. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της θεσσαλικής ΚΑΕ σε μια συμβολική κίνηση είχαν προσκαλέσει οικογένειες Σύριων προσφύγων στο κλειστό της ομάδας για το παιχνίδι αυτό. Τα προσφυγόπουλα μάλιστα που βρέθηκαν στις κερκίδες του τρικαλινού γηπέδου στο ημίχρονο της αναμέτρησης δοκίμασαν και τις δυνατότητές τους στο παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων

Μήνυμα κατά της ξενοφοβίας από τα Τρίκαλα

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία «Τρίκκη» και την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων προσκάλεσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων οικογένειες Σύριων προσφύγων που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας στα Τρίκαλα προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Απόλλων Πάτρας Carna.

Το μήνυμα που έστειλαν τα Τρίκαλα είναι ότι ο αθλητισμός ενώνει και απομονώνει τα ξενοφοβικά ένστικτα που δυστυχώς εκδηλώνονται σε διάφορα σημεία της χώρας. Μία ομάδα νεαρών Σύριων δοκίμασε τις δυνάμεις της στο ημίχρονο στις βολές και ο νικητής τουδιαγωνισμού κέρδισε μία φανέλα της ομάδας.

Μήνυμα κατά της ξενοφοβίας από τα Τρίκαλα

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ