ΤΡΙΚΑΛΑ

Με Τάταρη στο Κύπελλο τα Τρίκαλα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τον Διονύση Τάταρη στη σύνθεσή τους θα παραταχθούν τα Τρίκαλα BC Aries στο Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (23/9, 17:00). Με... εντεκάδα κατεβαίνουν στην Αθήνα οι "κυανέρυθροι".

Με έντεκα παίκτες, μεταξύ των οποίων κι ο Διονύσης Τάταρης, θα παραταχθούν τα Τρίκαλα BC Aries στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (23/9, 17:00) για τη Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν τον μονοετή δανεισμό του 19χρονου σέντερ από τον Άρη, με τον διεθνή αθλητή να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση.

Από το παιχνίδι με την ομάδα του Μάριου Γούναρη θα απουσιάσουν, από την άλλη, οι Γιαννούλης Χατζηνικόλας και Ραχίμ Άπλμπι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν τα Τρίκαλα BC Aries στην αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Μία ακόμη προσθήκη για τους "κυανέρυθρους". H KAE Τρίκαλα B.C. Aries ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Power Forward, Διονύση Τάταρη. Ο Διονύσης Τάταρης (1998, 2.05) είναι ένα από τα ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και το καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων κάτω των 20 που κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στο Ηράκλειο.

Ο Τάταρης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα Πατρών, πέρυσι αποκτήθηκε από τον Άρη που τον παραχώρησε δανεικό στους Μαχητές Δόξας Πεύκων ενώ φέτος έκανε προετοιμασία με τους "κίτρινους". Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ευχαριστεί τον Άρη για την παραχώρηση του παίκτη για την αγωνιστική περίοδο 2017-'18".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ