ΤΡΙΚΑΛΑ

Κάτζι: "Όλοι στο πλευρό μας"

Τη τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν τα Τρίκαλα, προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου. Δείτε τι δήλωσε ο Κένι Κάτζι.

Τα Τρίκαλα υποδέχονται την Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου (29/11, 17:00) για την όγδοη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Ο Κένι Κάτζι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, για το παιχνίδι με την Κηφισιά, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, αλλά και για την δική του εμφάνιση.

Διαβάστε τι είπε:

...για το παιχνίδι με την Κηφισιά: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Κηφισιά είναι μία καλή ομάδα, έχουν κάνει μεγάλες νίκες με κορυφαία αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε τον κάθε φίλαθλο, όλο το κοινό στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξουν γιατί θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για να παρακολουθήσει κανείς".

...για τον εαυτό του μετά και την εξαιρετική εμφάνιση του στην Πάτρα τόνισε: "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ όπως έκανα και στην Πάτρα και θα κάνω ότι χρειάζεται. Είχα κάποιες περιπέτειες, κατάλαβα το λάθος μου, με στήριξε η ομάδα και ο προπονητής και είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσει μία εξαιρετική σεζόν".

...όσον αφορά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την αρχή τόνισε: "Σίγουρα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τραυματισμούς αλλά και με τον Χρήστο Δεληγιάννη μας έβγαλαν από τον ρυθμό αλλά έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλή, ήρθε και ένας ακόμη παίκτης και πιστεύω ότι βρίσκουμε τον ρυθμό μας ξανά".

Τα εισιτήρια με Νέα Κηφισιά

Τα Τρίκαλα υποδέχονται την Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου (29/11, 17:00) για την όγδοη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League και τα εισιτήρια τέθηκαν προς πώληση στο φίλαθλο κοινό.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται την ομάδα της ΑΕΝΚ Δημουλάς για την 8 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Τα εισιτήρια του αγώνα που κοστίζουν 10 € και 15 € διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τηλ. 2431 101855) και ώρες 10-2 το πρωί και 7-9 το απόγευμα.

Εισιτήρια διατίθενται και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα www.omadanet.gr.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ